test

Adheesh Raghoe
Projectleider

Ik ben Adheesh Raghoe, twintig jaar oud. Ik heb in 2016 het Atheneum afgerond op het Oostvaarderscollege in Almere. Ik ben 3e jaars student Farmaceutische Wetenschappen op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Bij het bijles geven vind ik het belangrijk dat een leerling het vak leuk(er) gaat vinden. Ook vind ik het prettig dat een leerling dankzij mij beter in een vak wordt. Op plaats één staat dus het naar een hoger niveau tillen van een leerling. Ook vind ik het belangrijk dat als iets niet duidelijk is er altijd iemand moet zijn die bepaalde zaken kan verduidelijken. Op deze manier heeft de leerling vertrouwen om goede cijfers te behalen.

Marvin Wan
Bijlesdocent

Hoi, mijn naam is Marvin Wan en ben 17 jaar oud. Ik heb in 2018 mijn HAVO (N&T profiel) afgerond op Baken Poort en ben nu eerstejaars student Technische Bedrijfskunde op de Windesheim.  
Vroeger toen ik op de middelbare school zat kreeg ik bijles omdat ik op een niveau hoger wilde studeren en dat is ook de reden waarom ik mijn hulp graag wil aanbieden aan kinderen die behoefte hieraan hebben. Ik vind het erg belangrijk dat leerlingen groeien in de kennis van een vak en hierbij ook de gewenste resultaten behalen. Wat ik erg belangrijk vind is dat de leerlingen vertrouwen krijgen en de vakken leuker gaan vinden waardoor zij de lesstof beter  beheersen. Verder heb ik vroeger les gegeven in een kerkgenootschap en ervaring opgedaan in het begeleiden van jonge kinderen.