Over Ons

Adheesh Raghoe
Projectleider

Ik ben Adheesh Raghoe, twintig jaar oud. Ik heb in 2016 het Atheneum afgerond op het Oostvaarderscollege in Almere. Ik ben 3e jaars student Farmaceutische Wetenschappen op de Vrije Universiteit in Amsterdam. Bij het bijles geven vind ik het belangrijk dat een leerling het vak leuk(er) gaat vinden. Ook vind ik het prettig dat een leerling dankzij mij beter in een vak wordt. Op plaats één staat dus het naar een hoger niveau tillen van een leerling. Ook vind ik het belangrijk dat als iets niet duidelijk is er altijd iemand moet zijn die bepaalde zaken kan verduidelijken. Op deze manier heeft de leerling vertrouwen om goede cijfers te behalen.

Melissa Klarenbeek
Bijlesdocent

Hoi! Mijn naam is Melissa Klarenbeek en ben 20 jaar. Ik heb in 2016 het Atheneum afgerond op het Oostvaarders College. Inmiddels zit ik alweer in het laatste jaar van mijn bachelor opleiding; economie & bedrijfskunde op de UvA. Tegelijkertijd met deze studie ben ik begonnen met het bijles geven aan middelbare scholieren in Amsterdam. Dit is mij goed bevallen en vandaar dat ik ook graag leerlingen in Almere zou willen begeleiden met bepaalde vakken. Wat hierbij natuurlijk belangrijk is, is dat de leerling het vak beter gaat begrijpen en daardoor ook betere resultaten behaald. Daarnaast is het ook van belang dat de leerling er meer plezier in heeft en er daardoor niet tegen op ziet om tijd en energie in het vak te steken. Hierbij hoop ik dan ook mijn hulp te kunnen bieden!

Sharda Behari
medewerker marketing

Hoi,

 
Ik ben Sharda Behari. Ik ben 39 jaar en woon al 15 jaar in Almere. Ik ben getrouwd en heb 2 mooie jongens van 7 jaar en 12 jaar. 
Mijn zoon heeft in het verleden ook bijles gehad bij de Toekan. Hij heeft er heel veel baat bij gehad. 
Ik ben blij dat ik nu zelf het team van de Toekan mag ondersteunen. 
Gezaan Asad
Bijlesdocent

Hoi,

Mijn naam is Gezaan en ben 18 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar Havo op het Oostvaarderscollege in Almere en heb al best veel ervaring en plezier met het geven van bijlessen aan basisschool leerlingen. Wat ik erg leuk en belangrijk vind is om anderen te helpen door mijn kennis geduldig en begripvol over te dragen. Ik hoop verder nog heel veel leerlingen te mogen begeleiden! 

Marvin Wan
Bijlesdocent

Hoi, mijn naam is Marvin Wan en ben 17 jaar oud. Ik heb in 2018 mijn HAVO (N&T profiel) afgerond op Baken Poort en ben nu eerstejaars student Technische Bedrijfskunde op de Windesheim.  
Vroeger toen ik op de middelbare school zat kreeg ik bijles omdat ik op een niveau hoger wilde studeren en dat is ook de reden waarom ik mijn hulp graag wil aanbieden aan kinderen die behoefte hieraan hebben. Ik vind het erg belangrijk dat leerlingen groeien in de kennis van een vak en hierbij ook de gewenste resultaten behalen. Wat ik erg belangrijk vind is dat de leerlingen vertrouwen krijgen en de vakken leuker gaan vinden waardoor zij de lesstof beter  beheersen. Verder heb ik vroeger les gegeven in een kerkgenootschap en ervaring opgedaan in het begeleiden van jonge kinderen.